Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψη! Τι είναι αυτό που τη συνδέει με τον Ζάχο Χατζηφωτίου; (VIDEO)

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψη! Τι είναι αυτό που τη συνδέει με τον Ζάχο Χατζηφωτίου; (VIDEO)

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Καλεσμένες στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» ήταν πριν από μερικές εβδομάδες η Δωροθέα Πασχαλίδου και η Τόνια Σωτηροπούλου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη – συζήτηση με την Ελίνα Παπίλα.

Η Δωροθέα Πασχαλίδου μίλησε και για τον παππού της, Ζάχο Χατζηφωτίου, ενώ αποκάλυψαν πως στο σπίτι που μένουν τώρα η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, έζησε για 14 χρόνια ο αείμνηστος δημοσιογράφος και μπον βιβέρ.

«Με αγαπούσε και τον αγαπούσα πολύ. Μου έπαιρνε κούκλες για να κάνω καστ δικό μου όταν ήμουν μικρή. Δημιουργούσα ιστορίες, πάντα μου άρεσε αυτό. Η σκηνοθεσία μου προέκυψε πολύ πρόσφατα, δεν το είχα ποτέ στο νου μου αυτό. Δεν ήταν καθόλου παρεμβατικός και καθόλου αυστηρός.

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εύχομαι να έχω κληρονομήσει λίγο από την πένα του, γιατί είχε εξαιρετικό χιούμορ. Αλλά η Τόνια μπορεί να μιλήσει περισσότερο, επειδή η Τόνια έχει άλλη σχέση μαζί του τώρα που δεν ζει. Μένει στο σπίτι του», είπε αρχικά η Δωροθέα Πασχαλίδου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε από την πλευρά της: «Κάπως συνδεόμαστε όλοι συμπαντικά και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το σπίτι στο οποίο μένουμε είναι ένα σπίτι στο οποίο έμενε ο παππούς της για 14 χρόνια. Και υπάρχει μεταξύ μας το αστείο ή και όχι ότι μένει κάπως ακόμα εκεί και μας έχει στοιχειώσει. Το έμαθα αφού είπαμε ότι θα “κλείσουμε” το σπίτι».