Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς!

Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς!

Ο ηθοποιός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος

Τον θάνατο σε τροχαίο βρήκε ο 71χρονος ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς κοντά στο πολυτελές σπίτι του στο Βερμόντ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ) όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Γουίλιαμς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος. Κατά τα δημοσιεύματα το τροχαίο συνέβη όταν ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ παρασύροντας την μηχανή με τον ηθοποιό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το τροχαίο με θύμα τον Γούιλιαμς, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τους ρόλους τους στη σειρά Everwood και την ταινία Hair, σημειώθηκε κοντά στο αξίας 1 εκατ. δολαρίων σπίτι του στο Βερμόντ λίγες ώρες αφού ο ίδιος είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από την περιποίηση του κήπου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο Γούλιαμς φορούσε κράνος όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο. Ο 71χρονος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Παμ βαν Σαντ και είχαν δύο παιδιά. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 16:53 (τοπική ώρα Βερμόντ) τη Δευτέρα και παρά το γεγονός ότι ο Γουίλιαμς διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.