Ράκος Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου -Έχασαν το πρώτο τους παιδί (VIDEO)

Ράκος Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου -Έχασαν το πρώτο τους παιδί (VIDEO)

Όλα όσα είπαν

Δύσκολες ώρες περνούν Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς έχασαν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι έκανε την αποκάλυψη μέσω βίντεο στο Instagram, δείχνοντας συντετριμμένο από την απώλεια.

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως (…)Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση, εμφανώς συγκινημένη.

«Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα (…) δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του να χτυπάει, μας είπε η γυναικολόγος ότι δυστυχώς σταμάτησε. Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μας είπαν ότι συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, κάτι να μην πηγαίνει καλά στην σύλληψη και να σταματάει η εγκυμοσύνη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε για να στείλουμε ένα μήνυμα γιατί καταλάβαμε, λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους, ότι είναι πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που περιμένουν πως και πως το πρώτο τους παιδί και δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Περιμένουμε περίπου σε έναν μήνα να βγουν τα αποτελέσματα για να ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς» πρόσθεσε.