H Αντωνά «σφάζει» με το γάντι την Καρολίνα: «Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της» (VIDEO)

H Αντωνά «σφάζει» με το γάντι την Καρολίνα: «Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της» (VIDEO)

Τι είπε η Μαρία Αντωνά

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε χθες (21/2) η Καρολίνα Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor, που άναψε «φωτιές» στο ριάλιτι επιβίωσης εξαιτίας του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση με άλλα πρόσωπα, μίλησε για όσα συνέβησαν με τον Κύπριο και σχολίασε τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στη θέση δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου.

Η Μαρία Αντωνά, με αφορμή τον καυγά ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Μάριο Πρίαμο πήρε θέση και «έσφαξε» με το γάντι την Καρολίνα.





«Ο Ατζούν φαίνεται ότι στέλνει αυτά τα άτομα μόνο και μόνο για να ενημερώσουν τι έχει γίνει. Ήταν ένα αγορασμένο σκετς, γι’ αυτό μπήκε, για να λύσει την παρεξήγηση. Ήταν αναμενόμενο ότι θα περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα πει στον Μάριο και πώς θα ξεσπάσει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Δεν θα ήταν και αναμενόμενη συμπεριφορά το να μπει και να μην κάνει τίποτα. Όχι ότι αυτή η αντίδραση, που τελματώθηκε τόσο πολύ, ήταν ωραίο τηλεοπτικά. Απλώς είναι πολλά μαζεμένα που της ήρθαν»,  σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

Και πρόσθεσε: «Εδώ είπε χθες ότι η εγκράτεια είναι αρετή. Εκεί μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια… ποιος; Η Καρολίνα. Εμένα δεν με πείθει αυτή η σιγουριά. Είναι ρόλος η Καρολίνα. Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το τι ακριβώς θα δει μέσα στο παιχνίδι».