Μαυρικίου: «Κι αυτοί που πήγαν στα δικαστήρια δεν έχουν καταφέρει και πολλά»

Απίστευτη δήλωση Μαυρικίου: «Θα κάνουμε παιδί στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του κάνοντας ένα λαμπερό πάρτι σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Αθήνας. Στο πλευρό του η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση και φίλοι του, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί του.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρίσκονταν εκεί και τον ρώτησαν από τη μία για τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του J2US και από την άλλη για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στο παρελθόν από πασίγνωστο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

«Θα ξανα-είμαστε στο J2US με την Ιλάειρα αλλά όχι ακόμα. Καλέσαμε πάρα πολύ κόσμο από το παιχνίδι, πολλοί θα έρθουν, άλλοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Τη Φωτεινή Δάρρα δεν την κάλεσα, γιατί δεν έχουμε μιλήσει μετά το παιχνίδι» δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που σύμφωνα με τον Μαυρικίου τον παρενόχλησε ο ίδιος ανέφερε: «Πήρε τα μηνύματά του. Δεν θέλω καμία επαφή. Ήταν στην πρεμιέρα όλες οι κάμερες, πήγε να το εκμεταλλευτεί, επειδή ακούστηκε το όνομά του, ότι ήταν αυτός. Δεν έχει νόημα να προχωρήσω σε μία δημοσιοποίηση του ονόματος, γιατί βλέπεις κι αυτοί που πήγαν στα δικαστήρια δεν έχουν καταφέρει και πολλά».