Survivor All Star: «Έσπασε» ο Στέλιος Χανταμπάκης με το έπαθλο επικοινωνίας – Αποχώρησε με δάκρυα (VIDEO)

Survivor All Star: «Έσπασε» ο Στέλιος Χανταμπάκης με το έπαθλο επικοινωνίας - Αποχώρησε με δάκρυα (VIDEO)

Συγκινήθηκε ο παίκτης

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι άκρως σημαντικό για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό τι θα περιλαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν άντεξε και λύγισε.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει τα λόγια του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απομακρύνθηκε για λίγο ώστε να ηρεμήσει για τον στίβο μάχης. «Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» είπε ο Γιώργος Λιανός.