Survivor All Star: Τι κάνουν στο δάσος Μαριαλένα και Βασάλος (VIDEO)

Survivor All Star: Τι κάνουν στο δάσος Μαριαλένα και Βασάλος (VIDEO)

Περίεργα νυχτοπερπατήματα

Οι βραδινές βόλτες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

Συμπαίκτες τους αναφέρουν ότι οι δυο τους φεύγουν τα βράδια με τα απαραίτητα, και επιστρέφουν μετά από αρκετή ώρα για να κοιμηθούν.

Τα νυχτοπερπατήματα Μαριαλένας Βασάλου απασχολούν και τις εκπομπές.

 


«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι… Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», ανέφερε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην βρίσκεται στο Survivor All Star, ωστόσο, έχει άποψη για το τι συμβαίνει.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε».