Αποκάλυψη: Ο Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Ο Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (ΦΩΤΟ)

Το story της Soula Glamorous

Ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα αποτελούν τις τελευταίες ώρες ιστοσελίδες και εκπομπές, καθώς σε τρέιλερ του Survivor All Star φαίνονται να φιλιούνται.

Η σχέση των δύο παικτών έχει προκαλέσει αναταράξεις, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε σχέση. Ο Μπο βγήκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, εξαπολύοντας πυρά τόσο προς την Καρολίνα Καλύβα, όσο και τον Μάριο Πρίαμο.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», είπε ο Μπο.

Την ίδια ώρα, η Soula Glamorous έκανε μία αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Ο Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αποκάλυψη: Ο Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (ΦΩΤΟ)