Survivor All Star: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα -Παίκτης-έκπληξη μπαίνει νωρίς (VIDEO)

«Χρυσάφι» στα πόδια των παικτών του Survivor All Star: «Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ, κάποιος συμφώνησε 8.000» (VIDEO)

Απόψε στις 21:00

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ το «Survivor All Star», με τους παίκτες να ετοιμάζονται για μια σκληρή μάχη.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τους παίκτες να φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να παίρνουν μέρος σε ένα μεγαλοπρεπές δείπνο. Στη συνέχεια, θα χωριστούν σε ομάδες και θα έχουμε αγώνισμα επάθλου και αγώνισμα ασυλίας. Έπειτα, από την πρώτη κιόλας ημέρα θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1) θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία.



Survivor All Star: Η προειδοποίηση του Ατζούν στους παίκτες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου», ο Ατζούν Ιλίτζαλι προειδοποίησε τους παίκτες πως αν κάποιος βρεθεί να κάνει χρήση κινητού θα αποβληθεί άμεσα από το παιχνίδι. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι θα είναι σκληρότερο αγωνιστικά το Survivor και αυτό έφερε μια αναστάτωση στον Περικλή Κονδυλάτο.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Τούρκος παραγωγούς έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μίλησε για τον νέο κύκλο.

“Ανυπομονούμε να δούμε τους διαγωνιζόμενους. Πριν από κάθε πρότζεκτ, πάντα τους βλέπουμε για να ευχηθούμε “καλή επιτυχία”, να πάρουμε και να δώσουμε ενέργεια. Ήρθα για δυο ώρες, να τους δω, να γευματίσουμε στα γρήγορα”.

“Το 90% είναι μαζί μας και για μένα το All Star δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρνεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου, με αυτούς που θέλουν να είναι στο σόου. Δεν μιλάω για χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτό το κομμάτι. Όλοι αξίζουν παραπάνω, αλλά μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 25 παίκτες και όλοι θα έχουν ενιαίο εισόδημα. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουν μόνο τον χρόνο που θα χάσουν από τις δουλειές τους, δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε πλούσιους”, πρόσθεσε ο Τούρκος παραγωγός.

Μάλιστα, δέχτηκε και μια ερώτηση από δημοσιογράφο, η οποία τον άφησε αμήχανο. “Στο instagram ακολουθείς τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν ακολουθείς τον Γιώργο Λιανό”, του είπε, με τον ίδιο να απαντά: “Θα τον ακολουθήσω τώρα, εδώ. Χρησιμοποιώ το instagram για επαγγελματικούς λόγους. Έχω μία ομάδα οκτώ ανθρώπων που ασχολούνται με το instagram μου. Έτσι θα ακολουθώ τους πάντες από τον ψεύτικο λογαριασμό. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι “αδελφός” μου επομένως τον ακολουθώ παντού.

Παίκτης-έκπληξη μπαίνει νωρίς στο Survivor All Star

Ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη αποκάλυψε ότι ένας αγαπητός παίκτης, που δεν γνωρίζουμε, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να τον δούμε μετά την έναρξη του Survivor All Star.