Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν με «καρφιά» (VIDEO)

Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν με «καρφιά» (VIDEO)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Με «καρφιά» αποχώρησε από το σχήμα του Εμπατή North Live Stage ο Πάνος Καλλίδης.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», έγραψε ο Πάνος Καλίδης.

Ο τραγουδιστής, σε δηλώσεις του στην Super Κατερίνα, έκανε λόγο για μη τήρηση συμφωνιών, όταν στο σχήμα εντάχθηκε η Κατερίνα Στανίση.

«Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα επάνω στον τρόπο εργασίας. Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση. Ήταν αλλιώς τα πράγματα πριν από 1,5 μήνα με άλλους χρόνους τραγουδιού και ένα οικονομικό deal. Από τη στιγμή που προστέθηκε η κυρία Στανίση μπορεί να επιβαρύνεται και με περισσότερα έξοδα. Ένα μαγαζί μπορεί να μην πηγαίνει καλά όλες τις ημέρες. Γίνεται αν ο επιχειρηματίας θέλει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα να μην το δεχτείς. Από εκεί και πέρα να κάνω κι εγώ τα δικά μου μέσα στον Δεκέμβρη…. Από κοινού αποφασίσαμε με τα δεδομένα τα τωρινά ούτε εμένα, ούτε τον επιχειρηματία ίσως συνέφερε να συνεχίσω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την Κατερίνα Στανίση και με τον επιχειρηματία», είπε ο Πάνος Καλίδης.