Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Φουρέιρα: Πρέπει να είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα είναι το πιο hot νέο των ημερών και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε on air στην τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή, ενώ αποκάλυψε πως η Ελένη Φουρέιρα της είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε πολύ να γίνει μαμά.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, εδώ δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει. Πρέπει να είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη, το ακούμε εδώ και μήνες. Πρέπει να είναι 7-8 μηνών.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά. Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.