Άλλος άνθρωπος: Η Γελένα Καρλεούσα πριν χρόνια, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βράνιες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Άλλος άνθρωπος: Η Γελένα Καρλεούσα πριν χρόνια, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βράνιες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αγνώριστη

Η Γελένα Καρλεούσα είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στα Βαλκάνια και μία από τις πιο διάσημες performers παγκοσμίως.

Η Σέρβα τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, ποστάροντας φωτογραφία αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία. Κάθε της ανάρτηση προκαλεί πανικό με τα σχόλια και τα likes να «πέφτουν βροχή».

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Γελένα Καρλεούσα δημοσίευσε βίντεο με hot εμφανίσεις της, όπου κάθε της outfit αποκαλύπτει τις χυμώδεις καμπύλες της.

 

Η σημερινή της εμφάνιση, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με αυτή πριν από μερικά χρόνια. Η Γελένα Καρλεούσα είναι μία από τις γυναίκες που έχει επιλέξει να αφεθεί στα χέρια των ειδικών και ομολογουμένως είναι πλέον αγνώριστη. Πολλοί, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Η Γελένα Καρλεούσα έγινε ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας λόγω του διαβόητου σκανδάλου με τον παίκτη της ΑΕΚ, Βράνιες. Οι δυο τους αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα που κατέληξαν σε ύβρεις και αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, με τον οποίον ο Βράνιες υπήρξε συμπαίκτης στον Ερυθρό Αστέρα την σεζόν 2010-11.