Τρύφωνας Σαμαράς: Εξηγεί τον λόγο που τσακώθηκε με την Ελένη Μενεγάκη

Τρύφωνας Σαμαράς: Εξηγεί τον λόγο που τσακώθηκε με την Ελένη Μενεγάκη

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τους γονείς του

Πτυχές της ζωής του αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Super Κατερίνα ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει εγγονάκι.

«Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω τον σταυρό μου. Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Μόλις την έχασα, κατάλαβα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη, δεν περιμένεις πως θα χάσεις τον άλλο κάποια στιγμή», είπε ο γνωστός κομμωτής.

«Το μόνο της θέμα ήταν που δεν παντρεύτηκα. Ήθελε να της κάνω εγγονάκι, αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα αυτό που έχουν οι γονείς μας σαν όνειρο, να το εκπληρώσουμε κι εμείς», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε ότι δεν είχε καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο μυαλό του.

«Ούτε για αστείο δεν το σκέφτηκα. Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ γλυκός. Μια φορά είχε στεναχωρηθεί με κάτι που είχα ανακοινώσει στο σπίτι, η μάνα μου ήταν η αιτία που ειπώθηκε όλο αυτό. Ο μπαμπάς είναι πολύ κουλ γενικά», δήλωσε.

«Η συζήτηση ήταν περί σεξουαλικών. Οι γονείς μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις που έχουμε», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τρύφωνας Σαμαράς: Γιατί δεν μιλά με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σε άλλο σημείο, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την Ρούλα Κορομηλά.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά τσακωθήκαμε γιατί τη χτένιζα στο “Μπράβο” και την άφησα για να χτενίσω την Άννα Βίσση και τη Βάνα Μπάρμπα για το ξεκίνημα του Star που το παρουσίαζαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο επειδή θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Τσακώθηκα με την Ελένη Μενεγάκη γιατί δεν μου έδωσε πίσω ένα ποστίς που της είχα δώσει και δεν της μιλούσα. Χαζά πράγματα» συμπλήρωσε.