Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το «Νησί των Ανέμων» βούλιαξε από κόσμο

Η περιφορά του επιταφίου έφερε πολύ κόσμο στη Μύκονο έφερε πολύ κόσμο στην Χώρα. Μετά, τα μαγαζιά στο Γιαλό, την Μικρή Βενετία και στην Χώρα γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που βγήκε για ένα ποτό, με μικρές και μεγάλες παρέες να διασχίζουν τα σοκάκια του «Νησιού των Ανέμων». Το «Principote» στον Πάνορμο και το «Alemagou» στη Φτελιά που άνοιξαν πρώτα τη σεζόν δέχθηκαν δεκάδες επισκέπτες οι οποίοι προτίμησαν και σήμερα τα συγκεκριμένα μαγαζιά καθώς είχαν τοποθετήσει σούβλες και είχαν ειδικά Πασχαλινά μενού.

Το βράδυ της Ανάστασης και μέχρι τις μια και μισή αναστέναξαν τα σουβλατζίδικα από κόσμο που μετά ξεχύθηκε στα μπαρ, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι επώνυμοι που αφίχθησαν στο νησί, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένεια του και η Μαρίνα Πατούλη που εντυπωσίασε για τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Χαμός στη Μύκονο: Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)