Στάθης Σχίζας: Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα

Survivor: Απόψε ο προτελευταίος αγώνας ασυλίας -Το τρέιλερ

Μέρος του επάθλου το δώρισε σε παιδιά με καρκίνο

Για το Survivor και το χρηματικό έπαθλο το οποίο κέρδισε μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δώρισε το μισό χρηματικό έπαθλο σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιο, δεν ήθελε να γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής, καθώς δεν ήθελε να φανεί πως «χειραγωγεί τον κόσμο» για να κερδίσει.

«Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς μια ερώτηση για το τι θα κάνω με το έπαθλο. Την αίτηση την παίρνει η παραγωγή, δεν δημοσιοποιείται. Μέσα στο παιχνίδι δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτό το γεγονός. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν το είπα ποτέ σε κανέναν, γιατί δεν ήθελα σε ενδεχόμενο νίκης να θεωρηθεί ότι χειραγώγησα τον κόσμο ή εκμεταλλεύτηκα αυτά τα παιδιά, που για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου», είπε και πρόσθεσε: «Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με φασαρία».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον. Το μυαλό μου τότε ήταν σε άλλους ρυθμούς. Ηρεμία, ζούγκλα, πουλάκια, ησυχία. Μπήκα στην κανονικότητα, που είναι μια παράνοια για έναν άνθρωπο που ήταν τόσους μήνες στο Survivor. Ο κόσμος έξω μου μιλούσε, με έβγαζαν φωτογραφίες ή σταματούσαν στα φανάρια. Για εμένα ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό. Μου μιλούσε ο κόσμος και νόμιζα ότι τους ήξερα από κάπου και δεν τους θυμόμουν. Τελικά, δεν τους ήξερα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Στάθης Σχίζας.