Από το GNTM πρωταγωνίστρια σε σειρά -Το μοντέλο που αλλάζει καριέρα (ΦΩΤΟ)

GNTM: Αυτοί είναι οι νέοι coach

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Ήταν το μοντέλο που μοιράστηκε τον τίτλο και το έπαθλο με την Κάτια Ταραμπάνκο σε έναν τελικό θρίλερ, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, λοιπόν, από τη νέα σεζόν θα αφήσει στην άκρη το μόντελινγκ, καθώς αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ ως μία από τις συμμετέχουσες στη νέα δραματική, καθημερινή σειρά «Άγρια Γη».

 

Η υπόθεση της Άγριας Γης

Ο Άρης, γυρίζει στην «Άγρια Γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδερφό, την Όλγα. Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες – κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές… Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα.

Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του…