Σάκης Τανιμανίδης: Παίζει μπάσκετ με την κόρη του και ξετρελαίνει τους χρήστες του Instagram!

Σάκης Τανιμανίδης: Η ξεκαρδιστική φάρσα στη Χριστίνα Μπόμπα, με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα!

Δείτε το τρυφερό βίντεο

O Σάκης Τανιμανίδης είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς και στο σπίτι του είναι κάθε μέρα γιορτή, αφού πλέον τρεις γυναίκες είναι το παν στη ζωή του.

Μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την Αριάνα και την Φιλίππα να τους έχουν κλέψει την καρδιά, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γέννησής τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπάει πολύ τις οικογενειακές δραστηριότητες και η αλήθεια είναι ότι τον ελέυθερο χρόνο του τον περνά συνεχώς με τις κόρες του, μιας και θέλει συνεχώς να δημιουργούν νέες αναμνήσεις μαζί. Μάλιστα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε ποστάρει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις μικρές στην παιδική χαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον η καθημερινότητά του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και οι δίδυμες είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι.

Το Σαββατοκύριακο, που και ο Σάκης Τανιμανίδης έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τις καθημερινές, προτιμά να αφιερώνει τις ημέρες του στην Αριάνα και την Φιλίππα, που του μοιάζουν και πάρα πολύ. Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια νέα δημοσίευση με την κόρη του, Αριάνα, όπου οι δυο τους έπαιξαν μπάσκετ στο δωμάτιο της μικρής, με το προσωπάκι της, για ακόμα μια φορά, να μας κλέβει την καρδιά, αφού είναι πάρα πολύ γλυκία.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: “Αριάνα Τζορντανίδη!”