Survivor All Star: Δεν θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Survivor All Star: Δεν θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βάζει τέλος στα σενάρια

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν παρουσιαστή του Survivor βάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο «Ντάνος», ίσως ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού, μίλησε στην κάμερα της Super Katerina για τις φήμες που τον θέλουν παρουσιαστή του Survivor All Star, λέγοντας ότι οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να φύγει από την Ελλάδα.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, έχω δει αυτό που λέγεται και γράφεται. Προσωπικά δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από την παραγωγή” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Ο “Φύλακας Άγγελος” με θέλει να είμαι εδώ στην Ελλάδα. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν τελικά μου προταθεί. Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος μακριά από τις δράσεις μου για έξι μήνες, τα χρήματα δεν είναι απαραίτητο ότι θα καλύψουν το κενό. Η παρουσίαση για εμένα είναι κάτι καινούριο. Ξέρω το παιχνίδι ως παίκτης, οπότε μπορεί να μη με κάνει ικανό παρουσιαστή, ή και να με κάνει. Μπορεί και να το συζητούσα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό, λέγοντας: «Έχει κάνει απίστευτη δουλειά και αυτό πρέπει να το πω γιατί υπάρχει ήδη ένας παρουσιαστής που έχει κάνει απίστευτη δουλειά».