Άρης Σοϊλέδης για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά: Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν

Άρης Σοϊλέδης για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά: Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο πρώην ποδοσφαιριστής

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για την είδηση του χωρισμού του από τη Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας σεβασμό και διακριτικότητα από τα μέσα ενημέρωσης για αυτή την περίοδο που διανύει το ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας».

Δείτε το βίντεο

<iframe title="Άρης Σοϊλέδης για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά: Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν” src=”https://www.youtube.com/embed/2BxJYGWG8l4″ width=”600″ height=”338″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Λίγο αργότερα, η κάμερα του «Fay’s Time» συνάντησε την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία ανέφερε ότι «βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση» χωρίς να αναφερθεί στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Αντωνά ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ αλλά και όσους της έστειλαν προσωπικό μήνυμα μετά την είδηση ότι χώρισε με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν με κουμπάρο τον Κώστα Φραγκολιά.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Παιδιά θέλω να σας πω ότι πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή όμως βρίσκομαι σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Παρά την επιμονή των δημοσιογράφων που τη ρωτούσαν, αν σκέφτεται το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, η Μαρία Αντωνά δεν επεκτάθηκε περισσότερο και αποχώρησε από το σημείο που βρίσκονταν οι κάμερες.