Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ!

Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ!

Θα έρθουν στην Αθήνα οι Coldplay

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτήν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το δικό του απολογισμό στα social media για την εβδομάδα που πέρασε, αρκετές φορές έχει και διάφορες ειδήσεις μέσα σε αυτόν τον απολογισμό, όπως έκανε και τώρα αναφορικά με το άνοιγμα του ΟΑΚΑ! Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι είχαν κλείσει για εργασίες μετά τις καταγγελίες που είχαν υπάρξει.

Όμως όπως φαίνεται πλέον μετρά αντίστροφα ώστε να ανοίξει και πάλι το ΟΑΚΑ τις πόρτες του, κάτι το οποίο έκανε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η συναυλία των Coldplay πρόκειται να γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ και το ανακοίνωσε αυτό με ένα τραγούδι του γνωστού συγκροτήματος:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν.

Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω!

And everything’s not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.

Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».