Survivor 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο – Θα μπει και ο Σοϊλέδης στο παιχνίδι; (VIDEO)

Survivor 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο - Θα μπει και ο Σοϊλέδης στο παιχνίδι; (VIDEO)

Την πέτυχαν στο αεροδρόμιο

Η Μαρία Αντωνά θα είναι και επίσημα στον ολοκαίνουργιο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ταξίδεψε σήμερα το πρωί με τους συμπαίκτες της για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ σύμφωνα με το «Happy Day» αύριο κιόλας ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα.

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Ελπίζω αυτός ο χρόνος να έχει κάτι πολύ όμορφο για εμάς. Ο Άρης είναι καλά, ελπίζουμε να τον δούμε μέσα στον κύκλο. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Όσες κατευθύνσεις και να πάρεις, εκεί πέρα θα είσαι μόνος σου, είσαι μονάδα. Θα δούμε πως θα πάει. Ο Άρης ήταν και ένας υπερπαίκτης, ό,τι συμβουλές και να σου δώσει, όλα του φαίνονται πολύ εύκολα. Σίγουρα λίγο μπλοκάρεις αλλά θα δούμε. Ο Άρης είναι η έμπνευση μου, ξέρω το παιχνίδι μέσα από τον Άρη. Θα δούμε τώρα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική. Πάω για την εμπειρία, όσο κι αν διαρκέσει» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.