Survivor All Star: Τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» έφεραν τα πάνω κάτω – Δοκίμασαν… εσώρουχα και μακριά λουκάνικα! (VIDEO)

Survivor All Star: Τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» έφεραν τα πάνω κάτω - Δοκίμασαν... εσώρουχα και μακριά λουκάνικα! (VIDEO)

Μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό

Ημέρα χαλάρωσης ήταν η σημερινή για τους πέντε διαγωνιζόμενους του Survivor All Star.

Μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό, Σάκης, Μαριαλένα, Στέλλα, Μάριος και Νίκος δεν είχαν να περάσουν από κάποιον απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας την ασυλία και την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αντιθέτως, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του επεισοδίου, οι πέντε Survivors διαγωνίστηκαν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής» και για παραπάνω από τρεις ώρες απάντησαν σε ερωτήσεις γνώσεων, επιδόθηκαν σε περίεργα παιχνίδια δεξιοτήτων και κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αντικείμενα μέσω των αισθήσεων.

Από τα highlights του αποψινού Survivor All Star ήταν όταν ο Σάκης Κατσούλης, σε ερώτηση για τραγουδιστές που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, ξέχασε να αναφέρει τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ η Μαριαλένα έχασε το… μέτρημα στις «Αποχρώσεις του Γκρι», απαντώντας πως ήταν 9 και όχι 50.

Ο Σάκης Κατσούλης πιάστηκε αδιάβαστος και στις ποδοσφαιρικές ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη δήλωσαν άγνοια, όταν τους ζητήθηκε να πουν έναν τίτλο από ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Στιγμές άπειρου γέλιου προσέφερε στο Survivor All Star και η δοκιμασία στο παιχνίδι των αισθήσεων. Εκεί ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να αναγνωρίσει αμελέτητα με κλειστά μάτια, ο Μάριος Πρίαμος δεν έδειξε να δυσκολεύεται όταν έπιασε στα χέρια του ένα γυναικείο εσώρουχο αλλά και η Μαριαλένα κατάλαβε από τη… γεύση ένα βραστό λουκάνικο.

Βέβαια, αυτή η μικρή ανάπαυλα χαλάρωσης δεν θα κρατήσει πολύ, αφού από αύριο οι παίκτες του Survivor μπαίνουν και επίσημα στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό με ένα νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που θα οδηγήσει τους υπόλοιπους στην κάλπη…