MasterChef 2023: Αυτοί οι παίκτες ήταν ζευγάρι στο σπίτι (VIDEO)

MasterChef spoiler: Mystery Box με άρωμα Ιταλίας!

Η αποκάλυψη για το επόμενο MasterChef

Την Τετάρτη (14/6) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef με τη Μαρία Μπέη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας το έπαθλο, αλλά και τα 50.000 ευρώ.

Οι δύο εκ των τριών κριτών, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, μίλησαν στην κάμερα του Star για τους δύο φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα, ενώ αποκάλυψαν ότι ο επόμενος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής είναι ήδη στα σκαριά.

Η αποκάλυψη Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης εξομολογήθηκε στην κάμερα του σταθμού ότι είναι ζευγάρι με τη συμπαίκτριά του, τη Στέλλα ήδη από την περίοδο που συμμετείχαν και οι δύο στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

«Η διαδικασία των τελικών είναι σαν να παίζεις ποδοσφαιρικό αγώνα. Και τα δύο παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο, κέρδισε ο καλύτερος στις λεπτομέρειες. Ήταν πολύ δύσκολες οι δοκιμασίες. Τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για το πιο σωστό αποτέλεσμα», είπαν αρχικά οι δύο κριτές του Masterchef.

«Πάμε ολοταχώς για το 8. Σχεδιάζουμε ωραία πράγματα για τον επόμενο κύκλο. Νομίζω ότι εκτός απροόπτου θα είμαστε η ίδια ομάδα. Περνάμε ωραία», δήλωσαν στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.




Ποιοι παίκτες ήταν ζευγάρι στο σπίτι

Στην κάμερα του Star μίλησε και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο οποίος εξέφρασε – μεταξύ σοβαρού και αστείου – την επιθυμία του να λάβει συμμετοχή και στον επόμενο κύκλο του MasterChef ως εισβολέας, ενώ μίλησε και για την σύντροφό του, Στέλλα, η οποία επίσης, συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Η Στέλλα είναι στα Χανιά, καλά περνάμε, δουλεύουμε και οι δύο, σιγά σιγά φτιάχνουμε τη ρουτίνα μας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα φιλικά από τις οντισιόν. Ήρθαμε πιο κοντά, ταιριάξαμε, αλλά από το σπίτι έχει ξεκινήσει να είμαστε μαζί. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.