My Style Rocks: H ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου που άφησε «παγωτό» τις παίκτριες (VIDEO)

My Style Rocks: H ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου που άφησε «παγωτό» τις παίκτριες (VIDEO)

Όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα ένα κορίτσι θα αποχωρεί σε κάθε επεισόδιο μέχρι να μείνουν οι 5 του τελικού

H Kατερίνα Καραβάτου έκανε κάποιες ανακοινώσεις στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», αφήνοντας άφωνες τις παίκτριες.

Κατά την έναρξη του επεισοδίου και μια εβδομάδα πριν τον τελικό, η παρουσιάστρια ανέφερε πως από εδώ και στο εξής, θα υπάρχει κάθε μέρα και από μια αποχώρηση, ενώ ανέφερε πως η νικήτρια θα πάρει τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στη συνολική βαθμολογία του ημιτελικού.

«Κορίτσια μου πώς είστε καλά; Δεν είστε το βλέπω στο ύφος σας, είστε πολύ συγκρατημένες, καλά κάνετε. Καλά κάνετε από τη μία, έτσι πρέπει, γιατί τώρα θα ακούσετε να σας λέω κάποια πράγματα επί της διαδικασίας, που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα», ξεκίνησε να λέει.





Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι ακριβώς εννοούσε και έκανε γνωστά τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από σήμερα στον διαγωνισμό.

«Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αποχώρηση σε κάθε επεισόδιο εκτός από το σημερινό. Σήμερα όμως, η νικήτρια θα πάρει επιπλέον τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα προσμετρήσουν μετά στη συνολική βαθμολογία του ημιτελικού για να πάνε στον τελικό. Δηλαδή η βαθμολογία αυτή θα καθορίσει και ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Με τη βαθμολογία, θα το κάνουμε σαν τα Gala. Δεν θα ανακοινώνουμε μέσους όρους, ούτε και την τελική βαθμολογία, μετά τη βαθμολογία των κριτών και όλα αυτά θα τα βλέπουμε στο τέλος κάθε επεισοδίου, στον πίνακα κατάταξης. Αυτά μέχρι στιγμής, τα υπόλοιπα στη συνέχεια».