Survivor: Έβγαλε το κολάρο η Μελίνα – Θα επιστρέψει στους στίβους μάχης; (VIDEO)

Survivor: Έβγαλε το κολάρο η Μελίνα - Θα επιστρέψει στους στίβους μάχης; (VIDEO)

Ευχάριστα τα νέα για την παίκτρια

Νέα μέρα ξημέρωσε για «Μαχητές» και «Διάσημους» στον Άγιο Δομίνικο, εκεί που οι δύο ομάδες διαγωνίζονται για το τελικό έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star. Παρόλο που οι «Μπλε» δυσκολεύονται τις τελευταίες ημέρες στο αγωνιστικό κομμάτι, αδυνατώντας να κάνουν σερί νικών, η επιστροφή της Μελίνας από τον τραυματισμό της ίσως βελτιώσουν την αγωνιστική τους απόδοση.

Όπως ανέφερε και η ίδια επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από τον γιατρό, αφαιρώντας το κολάρο που φορούσε λόγω του τραυματισμού της.



«Επέστρεψα από τους γιατρούς χθες, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής. Πάω πολύ καλά, δεν το περίμενε, έχασε τα φώτα του με το πόσο γρήγορα αναρρώνω, απλά είπε ότι θα ήθελε να με δει σε λίγες μέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Τα ευχάριστα νέα έφεραν την ικανοποίηση των συμπαικτών της, οι οποίοι έσπευσαν να της πουν μπράβο για την πρόοδο, που έχει σημειώσει στην ανάρρωσή της. Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι μέσα σε δύο ή τρεις ημέρες, μένοντας εκτός ήλιου και σε σκιά, ενώ οι εκτιμήσεις του γιατρού της ήταν ότι θα έπρεπε να αγωνιστεί σε μία εβδομάδα. Ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τη Μελίνα να «επικρατεί» της άτυπης κόντρας