Ο Ιωαννίδης εξευτέλισε διαγωνιζόμενο στο MasterChef: «Το πιάτο είναι για τα σκουπίδια, και αυτός που το έφτιαξε» (VIDEO)

Ο Ιωαννίδης εξευτέλισε διαγωνιζόμενο στο MasterChef: «Το πιάτο είναι για τα σκουπίδια, και αυτός που το έφτιαξε» (VIDEO)

Σκληρή κριτική από τον Πάνο Ιωαννίδη σε διαγωνιζόμενο στο MasterChef

Εξευτέλισε έναν διαγωνιζόμενο στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef o Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε ότι είναι… «για τα σκουπίδια».

Ο 28χρονος Θανάσης επέλεξε να φτιάξει στους κριτές φιλέτο τσιπούρας σωτέ με ριζότο. Την ώρα της προετοιμασίας του πιάτου του, έκοψε το δάχτυλό του, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και συνέχισε… Όπως ανέφερε ο ίδιος στους τρεις κριτές, το πιάτο δεν του βγήκε όπως το ήθελε.

O ειδικός στο ριζότο, Πάνος Ιωαννίδης, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στην κριτική του. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με το ριζότο και του έκανε μία πολύ αυστηρή κριτική: «Έχουμε ένα τέλειο πιάτο μπροστά μας; Όχι! Ξέρεις τι έχει πάει στραβά; Επίσης όχι! Το ριζότο πρέπει να μαγειρευτεί με συγκεκριμένο τρόπο και να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες υφές».

«Είναι ένα πιάτο ολόκληρης φιλοσοφίας! Τι έχουμε μπροστά μας; Ένα όχι ριζότο! Οπότε από την πλευρά μου όσο συμπαθής και να μου είσαι σαν φυσιογνωμία, αυτό το ριζότο όχι μόνο δε θα περνούσε από το πάσο μου, αλλά θα πήγαινε στα σκουπίδια και αυτός που το έφτιαξε» είπε σε μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική ο κριτής του MasterChef.

«Δεν είναι σωστά βρασμένο, δεν είναι σωστά δεμένο, δεν ακολούθησες κανένα βήμα όπως πρέπει να είναι» συνέχισε.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να του δώσουν τη μαύρη ποδιά και ταυτόχρονα μία δεύτερη ευκαιρία για τη συνέχεια του παιχνιδιού.