Χαμός στο Survivor με Κατσσούλη και Μαρτίκα – «Υπερασπίστηκα την επιβίωση της γυναίκας σου» (VIDEO)

Survivor All Star: Νέες αντιπαραθέσεις -Ξεσπά σε κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος (VIDEO)

Δείτε το τρέιλερ

Από τις πρώτες κιόλας μέρες στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως έχουν επιστρέψει με άγριες διαθέσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όταν μάλιστα σε αυτές προστίθενται οι αντίξοες συνθήκες διαβίωσης και η πείνα, τα αίματα… εύκολα ανάβουν ανάμεσα στους παίκτες ακόμη και της ίδιας ομάδας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Σπύρο Μαρτίκα. «Είχε ξεκινήσει μια κουβέντα κοντά στην φωτιά και ο Σπύρος Μαρτίκας μάλλον ξεκίνησε τα δικά του» τονίζει ο νικητής του παλαιότερου κύκλου με τον φαρμακοποιό να ξεσπαθώνει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.



«Σάκη, εγώ υπερασπίστηκα την αγωνία και την επιβίωση της γυναίκας σου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας ρωτώντας, σε έντονο ύφος, «αν αποχωρούσε ο Τάκης, Σάκη μου, η Μαριαλένα τι θα έτρωγε σήμερα;».

Η συνέχεια επί της οθόνης στο νέο επεισόδιο για το Survivor, το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, όπου και διάσημοι και μαχητές θα αναμετρηθούν για την πρώτη ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού.