Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα – Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)

Tι είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star

Ένα επεισόδιο με εντάσεις, ανατροπές, αλλά και αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor All Star την Τρίτη το βράδυ.

Όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τα spoiler έπεσαν μέσα και την αποχώρηση την παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1).

Η παίκτρια κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί, έτσι ώστε να είναι υποψήφια και να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης.

Αυτό συνέβη καθώς η κάλπη την έβγαλε υποψήφια, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ξέσπασε και αποχώρησε

Στη συνέχεια είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπάει. Όπως είπε δεν αντέχει ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός άκουσε το αίτημα της παίκτριας και της είπε πως μπορεί να αποχωρήσει.



Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν αλλά η Βρισηίδα είχε πάρει την απόφασή της που ήταν οριστική.



Η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα σηκώθηκε από τη θέση της, χαιρέτησε τους συμπαίκτες της και ειδικά τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα στον οποίο είπε «σε αγαπώ, σε περιμένω. Μην αργήσεις».

Μάλιστα, τον προέτρεψε να μην χάσει το μυαλό του και να παραμείνει δυνατός, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Νέα ψηφοφορία και τέταρτος υποψήφιος

Για να προκύψει και ο τέταρτος υποψήφιος, έγινε νέα ψηφοφορία από την οποία προέκυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




 

«Αν βαριέσαι άντε σπίτι σου»

Το τρίτο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης με εντάσεις και «ατυχήματα. Αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στις κάμερες του ριάλιτι για τον Νίκο Μπάρτζη και την επιλογή του να ρίξει «λευκό» στην ψηφοφορία.

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ άσχημο, καταρχάς γιατί δεν ενημέρωσε τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί. Κι αν νιώθει ότι έχει έχθρες, καλά έχει έχθρες, πες του το. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη να ψηφιστείς, εμείς δηλαδή είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε να ψηφιστεί κανένας, παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Άρα αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας σου για ποιο λόγο είσαι εδώ; Τράβα σπίτι σου», ανέφερε η Βρισηίδα για τον Νίκο Μπάρτζη.

Στη συνέχεια η Βρισηίδα μίλησε για τη συνωμοσία πίσω από την υποψηφιότητα του Κώστα.

«Σταυρούλα και Ασημίνα, αιώνιοι εχθροί, τα βρήκαν για να μην ψηφιστούν», ανέφερε.

Στη συνέχεια η Βρισηίδα συνεργάστηκε στενά με τον Ηλία Γκότση για το καλό της καλύβας. Η ίδια ανέβηκε στους ώμους του Ηλία και είπε: «Μόνο ο Σπύρος υπάρχει για μένα, δεν θα συμβεί κάτι με άλλο παίκτη».

«Τρίτος πυρηνικός πόλεμος»

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Survivor All Star, οι παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό, με τον οποίο συζήτησαν για όσα συνέβησαν στις καλύβες αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν για τον σημερινό αγώνα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ενοχλήθηκε από τον τρόπο που οι συμπαίκτες του κάνουν ματσαρίσματα και δήλωσε: «Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποιος χάσει, ακόμα και εμείς, θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι οι καλοί παίκτες θα βγούνε στον τάκο και πολλοί κακοί δεν θα βγούνε στον τάκο γιατί υπάρχουν οι κλίκες. Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ίσως είναι ατομικό από τώρα».

Σκληρό το αγώνισμα της ασυλίας

Για να γίνουν οι ψηφοφορίες είχε προηγηθεί το αγώνισμα της ασυλίας.




Στον αγώνα, η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να επικρατήσει με 10-7 έναντι των Μαχητών.

Ένταση υπήρξε στον πάγκο των Διασήμων ανάμεσα σε Στέλλα και Καρολίνα ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «τρελάθηκε» όταν διαπίστωσε πως οι συμπαίκτες της μιλούσαν με τον Τάκη Καραγκούνια.