Survivor: Απασφάλισε ο Τάκης για το Σπύρο- «Τα παντελόνια είναι βαριά φίλε μου»

Survivor: Απασφάλισε ο Τάκης για το Σπύρο- «Τα παντελόνια είναι βαριά φίλε μου»

"Άναψαν" τα αίματα στο χθεσινό συμβούλιο

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, o Τάκης Καραγκούνιας αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Στο συμβούλιο του νησιού, τον πρώτο λόγο η μπλε ομάδα ενώ σε αυτό το συμβούλιο δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Στέλλα, καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Αμέσως μετά τις ψήφους της ομάδας, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκέντρωσε 6 ψήφους και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Φυσικά και το περίμενα, ήταν δεδομένο μετά την τελευταία ψηφοφορία που είχε προταθεί η Σοφιάννα ως υποψήφια προς αποχώρηση από 5 μέλη της ομάδας. Υπήρχε και μία διαμάχη με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Σοφιάννα που με ξυπνήσανε και μαλώσαμε και εκεί πέρα το εκμεταλλευτήκαν και κυρίως ο Σπύρος Μαρτίκας. Χαίρομαι που είμαι υποψήφιος και δεν φοβάμαι κανένα», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας ότι «Είναι ο μέγας κωλοτούμπας, αυτός που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στο Survivor, έχει δώσει κινητά σε όλο το Πειραιά για να τον ψηφίσουν, ξέρω ότι δεν το παραδεχθεί αλλά τα παντελόνια είναι βαριά φίλε μου».