Survivor – Ο Σοϊλέδης βγάζει στη σέντρα τον Καραγκούνια: «Τα έχει κάνει πάνω του ο Τάκης» (VIDEO)

Survivor - Ο Σοϊλέδης βγάζει στη σέντρα τον Καραγκούνια: «Τα έχει κάνει πάνω του ο Τάκης» (VIDEO)

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Με αγωνία αναμένεται το σημερινό επεισόδιο του Survivor, εκεί που -όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ- ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο πρώην μισθοφόρος δέχεται για άλλη μία φορά τα πυρά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ενώ παράλληλα ο Άρης Σοϊλέδης προδίδει την συζήτηση που είχαν και την ανησυχία που εξέφρασε ο συμπαίκτης του αναφορικά με την επικείμενη ψηφοφορία για την αποχώρηση της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να λέει στους υπόλοιπους που κάθονταν στην παραλία: «Μην με βγάλετε υποψήφιο με τον Κωνσταντίνο, γιατί θα φύγω αυτή την εβδομάδα, αν με βγάλετε», ενώ αμέσως μετά στην κάμερα λέει: «Τα έχει κάνει πάνω του ο Τάκης».

Αμέσως μετά η κάμερα γυρίζει στην Σοφιάνα Αβραμάκη: «Α ρε Τάκη Καραγκούνια, ποιος θα σου το έλεγε ;oτι θα ερχόταν η στιγμή…».

Και φτάνουμε στον πρώτο αγώνα επάθλου αυτής της εβδομάδας, όπου θα πέσουν κορμιά για ένα μεγάλο ομαδικό βραβείο για να περάσει μοναδικές στιγμές στην Πούντα Κάνα, το φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων της καραϊβικής.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor