Survivor All Star: Έτσι, θα πει το «ναι» ο Ντάνος -Τι ζητάει από τον Ατζούν

Survivor All Star: Έτσι, θα πει το «ναι» ο Ντάνος -Τι ζητάει από τον Ατζούν

Ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται αλλαγές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος όπως είναι γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, είναι ένας από τους πρώην παίκτες του Survivor που ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί διακαώς για το Survivor All Star.

Ο Τούρκος παραγωγός, ήδη, έχει κάνει κρούσεις σε πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, όλοι ζητούν υπέρογκα ποσά για τη συμμετοχή τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο στο Survivor, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο μισθό που θα παίρνουν οι παίκτες και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάμεσά στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Φυσικά, στη λίστα του Ατζούν βρίσκεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος για να πει το «ναι» στο Survivor All Star πιστεύει ότι θα πρέπει να δει στη λίστα του Τούρκου παραγωγού όντως τους καλύτερους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού.