Survivor: Η συγκλονιστική εξομολόγηση Σοϊλέδη για τους θανάτους στην οικογένειά του -Πλάνταξαν οι συμπαίκτες του

Survivor: Η συγκλονιστική εξομολόγηση Σοϊλέδη για τους θανάτους στην οικογένειά του -Πλάνταξαν οι συμπαίκτες του

Οι δύσκολες στιγμές που έχει περάσει

Για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του μίλησε ο Άρης Σοιλέδης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor, συγκλονίζοντας τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές.

Ο ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αυτός και η οικογένειά του

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες» είπε αρχικά ο Άρης στο Survivor.

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες» ανέφερε ο Άρης στο Survivor για όσα πέρασε.