Survivor spoiler: Ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας και ποιος ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler: Ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας και ποιος ο πρώτος υποψήφιος

Δείτε spoiler για το Survivor

Τα τελευταία αγωνίσματα ατομικής ασυλίας στο έδαφος του Άγιου Δομίνικου παρακολουθούμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Ήδη οι παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πέντε και μετά την αποχώρηση της Κυριακής (3/7) θα προκύψει η τελική τετράδα που θα φτάσει ως τον ημιτελικό και τον τελικό που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Γαλάτσι και θα προβληθούν ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την Τετάρτη (29/6) θα προβληθεί ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor να είναι οι Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στάθης Σχίζας και Μαίη Εμμανουηλίδου. Η μάχη για την ατομική ασυλία είναι από τις πιο σημαντικές, καθώς ο παίκτης που θα την κερδίσει επί της ουσίας θα είναι μια ανάσα από το να «κλειδώσει» την παρουσία του στα τελικά του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, νικητής της ατομικής ασυλίας θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Άλλωστε, θεωρείται κι από τα μεγάλα φαβορί για να πάρει και το τρόπαιο. Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία του Συμβουλίου του Νησιού, όπου θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι εκ νέου η Σταυρούλα, η οποία φαίνεται ότι πλέον δεν έχει συμπάθειες ανάμεσα στους παίκτες και είναι ο νο1 στόχος για να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά και το επόμενο αγώνισμα ασυλίας, θα κονταροχτυπηθεί με τον Στάθη Σχίζα για το ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως τα Live του Γαλατσίου.

Ο δρόμος προς τον τελικό

  • Τετάρτη 29 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
  • Πέμπτη 30 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου, ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
  • Κυριακή 3 Ιουλίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου: Ψηφοφορία για πρόκριση ενός παίκτη από τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: Ημιτελικός, ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό και παίκτη που αποχωρεί, νέα ψηφοφορία για τη δεύτερη θέση στον τελικό
  • Τετάρτη 6 Ιουλίου: Τελικός, ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2022