Καυγάς Survivor: Τα ερωτήματα που υπάρχουν – Τι έκοψε η παραγωγή, γιατί «εξερράγη» ο Αρης (VIDEO)

Καυγάς Survivor: Τα ερωτήματα που υπάρχουν - Τι έκοψε η παραγωγή, γιατί «εξερράγη» ο Αρης (VIDEO)

Πολλά ερωτήματα για τον καυγά στο Survivor

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, λόγω του έντονου καυγά που είχε ο Αρης Σοϊλέδης με τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν προτού παίξουν μπουνιές.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς μετά την ήττα της μπλε ομάδας στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε ότι Τάκης Καραγκούνιας πρότεινε να βγει υποψήφιος ο Αρης Σοϊλέδης επειδή τον θεωρεί δημοφιλή.

Κάτι που δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή, καθώς θεώρησε ότι ο Τάκης με αυτή του την κίνηση είχε ως στόχο να τον διώξει από το παιχνίδι, καθώς είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Η συγκεκριμένη συζήτηση ξεκίνησε και στο συμβούλιο όταν και ο Εμμανουήλ -που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία- υπέδειξε τον Αρη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Σοϊλέδης είπε τότε στον Λιανό ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν υποκινούμενη από τον Καραγκούνια και στη συνέχεια τα «αίματα άναψαν».

Παρόλα αυτά εδώ υπάρχουν πολλά ερωτήματα, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να κόψει πλάνα και έτσι αρκετοί είναι αυτοί που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν γιατί εξερράγη ξαφνικά ο Αρη.

https://www.youtube.com/watch?v=H0hMKPyckdI&ab_channel=SurvivorGreece

Ο Τάκης κάποια στιγμή είπε για μια συνομιλία που είχε με την Σταυρούλα με τον Αρη λέγοντας ότι «δεν σε συμφέρει να σου πω τι έλεγα γιατί θα κάψεις άνθρωπο. Αλλά επειδή το πας έτσι θα καεί άνθρωπος», χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το τι τελικά ειπώθηκε.

«Ελεγε στην Σταυρούλα πράγματα για εμένα» είπε ο Αρης από την πλευρά του, χωρίς ωστόσο να πει τι ακριβώς, ενώ προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι ο Τάκης έκανε παράπονα για τα ματσαρίσματα.

Από την πλευρά του ο Τάκης κατηγόρησε τον Αρη ότι «φοβάται να πει την αλήθεια. Άλλο έλεγα εκεί αλλά δεν συμφέρει κανέναν να το πω».

Στη συνέχεια υπάρχουν νέα κομμένα πλάνα, καθώς ο Τάκης ζήτησε από την Σταυρούλα και την Ασημίνα να πάρουν θέση για κάτι το οποίο δεν είδαμε ποτέ καθώς είχε κοπεί το πλάνο, ενώ στη συνέχεια είπε «όχι δεν ηρεμώ με τον ψεύτη», με το πλάνο να φαίνεται να κόβεται και στη συνέχεια βλέπουμε την έκρηξη του Αρη.

Το πλάνο κόβεται στη συνέχεια ξανά όταν ο Αρης λέει «θα με ξεφτιλίσει εμένα αυτός;» και μετά βλέπουμε τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν μέσα για να τους χωρίσουν. Εκεί το πλάνο κόπηκε ξανά και στη συνέχεια βλέπουμε τον Λιανό να ανακοινώνει ότι και οι δύο παίκτες έχουν μεταφερθεί έξω από το συμβούλιο.

Στο διαδίκτυο έγινε αρκετή συζήτηση και υπάρχουν δύο σενάρια για τα κομμένα πλάνα:

  1. Yπήρχαν πολλά μπινελίκια και γι’ αυτό τον λόγο κόπηκαν μεγάλα κομμάτια.
  2. Εγινε κάτι που δεν έπρεπε να προβληθεί, καθώς δεν μάθαμε ποτέ τι συζήτησε ο Τάκης με την Σταυρούλα αν και η ίδια ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ενώ επίσης δεν μάθαμε και τι είπε η Ασημίνα για κάποιο ζήτημα το οποίο φαίνεται ότι είναι αυτό που τελικά προκάλεσε την έκρηξη του Αρη.