Σοφιάννα Αβραμάκη: Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας

Σοφιάννα Αβραμάκη: Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας

Τα μηνύματα που της έστελναν

Για τα όσα ακούστηκαν για εκείνη στο Survivor μίλησε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor κάθισε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχθηκε, αλλά και το σοκ που έπαθε με την έκταση που είχαν πάρει οι δηλώσεις σχετικά με την δήθεν σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν μου τα έλεγαν και τόσο ευγενικά στα μηνύματα που δέχτηκα. Είπαν πάρα πολλά για την υγεία μου, την υγεία της οικογένειάς μου, τον απογόνων μου, δεν έχω παράπονο! Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, ήμουν προετοιμασμένη, από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι φυσιολογικό να αρέσεις ή να μην αρέσεις.

Απορώ με το πόσο χρόνο και ενέργεια καταναλώνουν μερικά άτομα για να ασχολούνται με εμένα, για να μου γράφουν κατεβατά που με βρίζουν. Για κάποια άτομα αυτή είναι η ζωή τους, το αποδέχομαι αυτό», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά είχα ενημερωθεί για το τι έχει ειπωθεί, δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μόλις το συνειδητοποίησα έπαθα ένα σοκ.

Η οικογένειά μου είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, σφίχτηκε το στομάχι τους γιατί δεν είναι τρολ, είναι σοβαρό. Όταν ακούγονται τέτοια πράγματα πάρα πολλοί θα το πιστέψουν γιατί ο κόσμος αρέσκεται να ακούει άσχημα σχόλια για κάποιον.

Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας γιατί μέσα στο παιχνίδι που είχαν προσάψει και άλλη μία σχέση, με τον Γιάννη τον Τσολάκη. Ελπίζω να μην έχω θεωρηθεί και αντροχωρίστρα με τον Χρήστο Δάντη, μου έβγαλαν ότι είχα σχέση και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.