Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (1/4) την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος (VIDEO)

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (1/4) την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος (VIDEO)

Σήμερα Δευτέρα (1/4) στο Survivor αγωνίζονται για την ασυλία. Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η Κόκκινη ομάδα στο Survivor έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, βγάζοντας στον… τάκο την Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία μίλησε για «στρατηγική κίνηση» σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Η εσωτερική διαμάχη στους Κόκκινους για το πώς λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας εξακολουθεί να υφίσταται με τον παίκτη να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν ισχύουν. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας περιμένει τους Survivors και απόψε Δευτέρα 1 Απριλίου, ενώ η Ασημίνα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της, επιστρέφει στους στίβους μάχης.

Το πάθος των δύο ομάδων ανεβάζει το σκορ στο αγώνισμα με εντυπωσιακά ματσαρίσματα και αναπάντεχους πόντους. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα επικρατήσει στον σημερινό αγώνα ασυλίας, κάνοντας το 1-1 και στέλνοντας τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να αποφασίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor spoiler: Η φάρσα του Λιανού και ο παίκτης που «βγαίνει στον τάκο»

Στο δεύτερο Συμβούλιο του νησιού, οι Survivors παγώνουν στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, κάτι που σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν πρόκειται περί φάρσας για την Πρωταπριλιά.

Οι δύο ομάδες, μετά την ψυχρολουσία από τη φάρσα του Λιανού, επιστρέφουν στη διαδικασία του Συμβουλίου, με τους Μπλε να οδηγούνται στην ψηφοφορία. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, αν επιλέξουν γυναίκα, τότε αυτή θα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, ενώ αν αποφασίσουν να βγάλουν άνδρα στον τάκο, τότε θα κινηθούν ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και στον Θοδωρή Τουρκογιώργο.

Το αν θα επαληθευτούν τα παραπάνω ή όχι, θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.