Δώρα Παντέλη: «ΟΑΚΑ, ΣΕΦ έρχονταν όλοι για φωτογραφία, να ψηφίζετε κιόλας» (VIDEO)

Δώρα Παντέλη: «ΟΑΚΑ, ΣΕΦ έρχονταν όλοι για φωτογραφία, να ψηφίζετε κιόλας» (VIDEO)

Η αθλητικογράφος ζήτησε από το κοινό να την στηρίξει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Τα λέμε το βράδυ» ερμήνευσαν με ανεβασμένη διάθεση η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο J2US. Το μουσικό ζευγάρι δίχασε τους κριτές μιας και εντοπίστηκαν αστάθειες και ο τόνος δεν ταίριαξε στη φωνή τους.

«Σε άκουσα καλύτερη από την προηγούμενη φορά, δεν άκουσα αστάθειες και στοναρίσματα. Μια χαρά σε άκουσα στα αυτιά μου, μου άρεσες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Εγώ άκουσα αστάθειες η αλήθεια είναι. Νομίζω ότι ο τόνος δεν ήταν πολύ βολικός και για τους δύο. Στα χαμηλά σου φαινόταν ότι πιεζόσουν, δεν έλαμπε η φωνή, δεν έβγαινε. Θα προτιμούσα να σε άκουγα μισό τόνο επάνω. Ήταν αρκετά χαμηλό για τη Δώρα. Βρήκα ότι είχες αρκετές αστάθειες».

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε: «Έχεις μια ωραία φωνή. Μπήκες πολύ χαμηλά. Όταν βρεθεί ένα τραγούδι που της πηγαίνει περισσότερο, θα το δεις Νίκο. Η έναρξη ήταν κάτω, ήταν θαμπό». Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Το τραγούδι με το να το κάνετε ντουέτο δεν βόλεψε ούτε τον έναν ούτε τον άλλον. Δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έφυγες πολύ Δώρα μου!».

Η αθλητικογράφος μετά την ερμηνεία της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε. Πήρα σβάρνα τα γήπεδα, ΟΑΚΑ, ΣΕΦ. Έρχονταν όλοι να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου, ψηφίστε κιόλας».