Survivor: Άρης Σοϊλέδης για Μαρία Αντωνά – «Σε περιμένω ψυχάρα μου»

Survivor: Άρης Σοϊλέδης για Μαρία Αντωνά – «Σε περιμένω ψυχάρα μου»

Το δρόμο της επιστροφής παίρνει η Μαρία Αντωνά, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έχοντας πάντα τη στήριξη του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά, στο χθεσινό (07.03.24) επεισόδιο του Survivor, ηττήθηκε στη μονομαχία αποχώρησης και έτσι εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης, ανέβασε στο προφίλ του ένα Instagram story στέλνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης στην αγαπημένη του.

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», ήταν τα λόγια που έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Η παίκτρια του reality επιβίωσης, άντεξε 3 ολόκληρους μήνες, όμως οι επιδόσεις της έπεσαν στα τελευταία επεισόδια με αποτέλεσμα η ίδια να πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία», είπε κατά την αποχώρησή της η Μαρία Αντωνά, ενώ ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Έχουμε δει πολλά Survivor τα οποία ήταν πάρα πολύ σκληρά, φέτος είναι το πιο δίκαιο ίσως Survivor που υπάρχει γιατί το κριτήριο είναι μόνο αγωνιστικό».