Survivor: Ο Ντάνιελ τα έβαλε με τους Μπλε – Συνέχεια με κοροϊδεύετε, τους είπε

Survivor: Ο Ντάνιελ τα έβαλε με τους Μπλε - Συνέχεια με κοροϊδεύετε, τους είπε

Ο Φάνης της αντίπαλης ομάδας τον κατηγόρησε ότι κάνει το ίδιο

Με σκορ 10 – 5 οι Μαχητές του Survivor κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας, στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τους παίκτες της μπλε ομάδας, όταν ο παίκτης των Διάσημων άκουσε κάποια σχόλια από τον πάγκο των Μαχητών, τα οποία τον έβγαλαν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει και να ζητήσει τον λόγο.

«Απευθύνθηκα σε εσένα;» άρχισε να φωνάζει κατευθυνόμενος προς τον πάγκο των Μπλε. «Συνέχεια με κοροϊδεύετε» είπε απευθυνόμενος στον Φάνη αλλά ο παίκτης της μπλε ομάδας του απηύθυνε την ίδια κατηγορία, λέγοντας ότι εκείνος πανηγύριζε εριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ο Σάββας Γκέντζογλου, είπε σχετικά με αυτό: «Σε όλα τα αγωνίσματα στους πάγκους επικρατεί χάος, ίσως και να θέλουν να πικάρουμε, όχι να προσβάλουμε τον αντίπαλό μας. Απλά σήμερα στον αγών α νομίζω ξέφυγε το πράγμα. Ο Ντάνιελ νιώθει τον τελευταίο καιρό ότι τον ειρωνεύονται πάρα πολύ ορισμένα παιδιά από την μπλε ομάδα. Σε ό,τι και να κάνει βλέπει γελάκια, τoν ειρωνεύονται όταν πάει να τρέξει, όταν κάτι λέει. Και γενικά τα κρατούσε μέσα του και νομίζω σήμερα δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε».