Survivor: Ο Ροναλντίνιο… τρελάθηκε με Γκέντσογλου, αλλά τον νίκησε (VIDEO)

Survivor: Ο Ροναλντίνιο... τρελάθηκε με Γκέντσογλου, αλλά τον νίκησε (VIDEO)

O Βραζιλιάνος άσος, Ροναλντίνιο, έκανε την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας τους πάντες με... ανοιχτό το στόμα

Το Survivor κέρδισε σήμερα (25/02) τα βλέμματα των τηλεθεατών καθώς υποδέχθηκε τον Ροναλντίνιο. O Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή στον Άγιο Δομίνικο και υποσχέθηκε ένα μεγάλο έπαθλο για τους παίκτες. Για να πάρουν όμως αυτό το έπαθλο θα πρέπει οι Έλληνες παίκτες να νικήσουν έστω ένα από τα τρία σετ που θα παίξουν με τον Ατζούν και τον Ροναλντίνιο.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος σταρ έπαιξε μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ και αρχικά είχε αντίπαλο τον πρώην ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου και τον El mago Γκιουλέκα.

Τα πρώτα δύο σεττ ήταν ντέρμπι μέχρι τον τελευταίο πόντο και, όπως φάνηκε, ο Βραζιλιάνος ζορίστηκε να κερδίσει τον Σάββα Γκετσογλου και τον El Mago, με το σκορ να είναι 23 – 21. Το τρίτο σετ τελείωσε πιο γρήγορα (21 – 15) , με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 3 – 0.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Ροναλντίνιο, ενώ δημοσίευσε ακόμη μία στην οποία απεικονίζονται οι παίκτες του Survivor μαζί με τον βετεράνο θρύλο του ποδοσφαίρου. «Roni is in da house!» έγραψε στη λεζάντα.

Αποθέωση στo Τwitter

Οι χρήστες του twitter ξεσηκώθηκαν με την παρουσία του Ροναλντίνιο στον Άγιο Δομίνικο και αποθέωσαν τον Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστή.