Survivor: Αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος – Εκτός παιχνιδιού και η Όλγα Πηλιάκη, «λύγισε» η κόκκινη ομάδα

Survivor: Αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος - Εκτός παιχνιδιού και η Όλγα Πηλιάκη, «λύγισε» η κόκκινη ομάδα

Ακόμα μία αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού παιχνιδιού

Οι δύο ομάδες μονομάχησαν και νικήτρια βγήκε η «Κόκκινη» ομάδα.

Οι κόκκινοι, λοιπόν, είδαν μηνύματα των τηλεθεατών που στέλνουν στο X. Δείτε το βίντεο με το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η κόκκινη ομάδα.

Αποχώρησε η Όλγα Πηλιάκη

Απρόσμενη εξέλιξη στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης προχώρησε σε μια ανακοίνωσε που σόκαρε τους παίκτες.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

«Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με τις δυο ομάδες να μην κρύβουν την απογοήτευση τους για αυτή την εξέλιξη.

Εκτός παιχνιδιού ο Νίκος Γκάνος

Στη συνέχεια, οι τέσσερις υποψήφιοι μονομάχησαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

H μονομαχία έγινε ανάμεσα σε τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της μπλε ομάδας. Υποψήφιοι ήταν οι Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Νίκος Γκάνος και Θοδωρής Τουρκογεώργος ήταν οι δύο τελευταία παίκτες που αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο νησί.

Τελικά, ο παίκτης που δεν τα κατάφερε στο στίβο μάχης και αποχώρησε ήταν ο Νίκος Γκάνος.

«Τι κλαις μωρέ;» είπε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Γκάνος απευθυνόμενος στην καλή του φίλη, Μαρία Αντωνά που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος» τόνισε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής λίγο πριν την αποχώρησή του από το παιχνίδι.