Survivor: Λύγισε η Ασημίνα με το δώρο του Χρήστου Δάντη – «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Survivor: Λύγισε η Ασημίνα με το δώρο του Χρήστου Δάντη - «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπά σε κλάματα με το άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας στο Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπά σε κλάματα με το άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας στο Survivor, το οποίο θα κληθούν να διεκδικήσουν οι δύο ομάδες, αποτελώντας το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του Survivor που έχει συγκεντρώσει αρκετές φορές τα βλέμματα των τηλεθεατών αλλά και των συμπαικτών της με τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις της, καταρρέει στο άκουσμα του επάθλου που θα διεκδικήσουν σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Το έπαθλο, αποτελεί το δώρο της για τον Άγιο Βαλεντίνο καθώς θα απολαύσει, διά στόματος του συντρόφου της και γνωστού τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, αγαπημένοι Survivors, όσοι έχετε ταίρια, σύζυγο, σύντροφο, αγόρι…. θα ακούσετε ένα υπέροχο ηχητικό μήνυμα από το ταίρι σας», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Η Ασημίνα ήταν η τελευταία που έλαβε το δώρο της, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά σίγουρα όχι και λιγότερη τυχερή.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της περίμεναν κάτι διαφορετικό. «Δαχτυλίδι;», ήταν τα πρώτα σχόλια βλέποντας το μικρό κουτάκι, ωστόσο το περιεχόμενο ήταν ακόμα προσωπικό, κι έκανε την Ασημίνα να λυγίσει. «Τι έχεις κάνει; Όχι ρε φίλε, είναι η πένα του! Πόσες φορές βρίσκω τις πένες πεταμένες…»

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι το μήνυμά μου αυτό να σε βρίσκει γερή, υγιή, χαμογελαστή, έτσι όπως χαμογελάς αλλά και κλαις με την ίδια ευκολία, γιατί έτσι κάνουν οι αγνοί άνθρωποι. Θέλω να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, και να ξέρεις ότι εδώ μας κάνεις όλους περήφανους», είπε ο Χρήστος Δάντης και πριν στείλει τα φιλιά του για τελευταία φορά φώναξε τον αγαπημένο της σκύλο.