Survivor: Έτσι υποδέχθηκαν οι παίκτες τον Τζέιμς και την Σταυρούλα – «Δεν βρήκα κανέναν…»

Survivor: Έτσι υποδέχθηκαν οι παίκτες τον Τζέιμς και την Σταυρούλα - «Δεν βρήκα κανέναν...»

Τζέμις Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασαν στο Survivor και αλλάζουν τις ισορροπίες

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια. Οι δύο παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και κατευθύνθηκαν στην ομάδα των Μαχητών, εκεί από όπου είχαν ξεκινήσει.

Ο Τζέιμς Καφετζής όταν έφτασε στην καλύβα δεν αντίκρυσε κανέναν. «Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω», είπε ο παίκτης.

«Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα , όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν» πρόσθεσε ο Τζέιμς στην κάμερα του Survivor.

Μάλιστα όταν έφτασε στον στίβο μάχης και τους υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός, ο Τζέιμς δήλωσε: «Πέρασαν 3 χρόνια και είμαι πάλι μαχητής, αυτό ήθελα και έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ πάρα πολύ να δω την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πολυπίστευα, μέχρι που κάθισα να δω κάποια επεισόδια πριν έρθω και μου έκανε μεγάλη εντύπωση επειδή είναι όντως στρατηγικό».

Στην μπλε ομάδα μπήκε και η Σταυρούλα, η οποία χάρηκε πάρα πολύ που βρέθηκε σε αυτή την καλύβα και όχι εκείνη των Διασήμων. Όταν έφτασε οι παίκτες την υποδέχθηκαν εγκάρδια και εκείνη τους υποσχέθηκε ότι από δω και στο εξής θα τρώνε.

«Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα.», είπε στην κάμερα η παίκτρια.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα στους νέους συμπαίκτες της.

«Όταν ανακοίνωσε ο Λιανός ότι θα μπω στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι γέλασα πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε ο Γιάννης. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο, τύπου «αν είμαι ελεύθερη» γιατί όλες οι άλλες είναι δεσμευμένες» και τα λοιπά. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο παιδί, προφανώς, έχει κάνει και εντύπωση πολλή έξω και τον θέλουν όλες».