Σε αυτή την ομάδα πάνε στο Survivor οι James και Σταυρούλα: Το τρέιλερ έδωσε spoiler (VIDEO)

Σε αυτή την ομάδα πάνε στο Survivor οι James και Σταυρούλα: Το τρέιλερ έδωσε spoiler (VIDEO)

Τα πάνω κάτω στο Survivor με την είσοδο του James Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Νέα δεδομένα φέρνει η νέα εβδομάδα στο Survivor, καθώς στο επεισόδιο της Κυριακής (11/2) θα μπουν οι νέοι παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς δύο παλιές καραβάνες, ο James Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Acun να τους στρώνει χαλί, καθώς μπαίνουν με ένα αδιανόητο ποσό.

Το τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έδωσε ένα spoiler, καθώς αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θα πάνε ο James και η Σταυρούλα. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι ο James θα πάει στους Διάσημους και η Σταυρούλα στους Μαχητές. Ωστόσο, στα πλάνα του τρέιλερ οι δύο παίκτες εμφανίζονται με τις μπλε μπαντάνες.

Κάτι που φέρνει στα ύψη την ψυχολογία των Μαχητών, καθώς γνωρίζουν ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα τους ενισχύσουν σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τις απανωτές τους ήττες από τους Διάσημους.

Επιπλέον μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί του James Καφετζή με τον Αλέξη Παππά και της Σταυρούλας Χρυσαειδή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Στους κόκκινους δεν θα αρέσει πάρα πολύ. Θέλω πάρα πολύ να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον James και την Σταυρούλα», λέει στην κάμερα του Survivor η Μαριλίνα Βακόνδιου.

Ακολουθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο όπως φαίνεται από το τρέιλερ ο James Καφετζής αντιμετωπίζει με το… καλημέρα τον Αλέξη Παππά στον στίβο μάχης.