Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 23χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε το 4χρονο αγοράκι!

Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 23χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε το 4χρονο αγοράκι!

Εξελίξεις στα Μέγαρα

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 23χρονου, ο οποίος ξυλοκόπησε το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα προχώρησαν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Στον 23χρονο πατριό του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση,  αποδίδονται μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος από τα Μέγαρα που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διασωληνωμένος και σε βαριά κρίσιμη κατάσταση, αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του.

«Ζητώ δικαιοσύνη. Να πιαστεί γιατί όσο είναι ελεύθερος, εγώ φοβάμαι και για τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Θέλω να πληρώσει» είπε η μητέρα του 4χρονου έξω από το νοσοκομείο μιλώντας στον Αντ1. «Αν τον πιάσω στα χέρια μου δεν θα ζήσει» είπε με τη σειρά του ο πατέρας.

Μετά από εντολή της εισαγγελίας ανηλίκων, μεταφέρθηκαν στο Παίδων και τα άλλα τρία ανήλικα αδέλφια του. Ένα εξ αυτών, ηλικίας 8 ετών, έχει κάταγμα στο δεξί χέρι και εισήχθη στο χειρουργείο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 4χρονος έχει μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο εξαιτίας εγκαυμάτων από καυτό νερό, ενώ ήδη από τον Νοέμβριο ο προϊστάμενος εισαγγελίας είχε ζητήσει έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των συγκεκριμένων παιδιών.