Πισπιρίγκου: «Δεν είμαι αγία αλλά τα παιδιά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο»

Πισπιρίγκου: «Δεν είμαι αγία αλλά τα παιδιά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο»

Όσα ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν θέλω να μιλάω για τον κ. Δασκαλάκη, έχω κάνει λάθη δεν είμαι αγία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιαζόμουν για τα παιδιά μου ή ότι έχω κάνει όσα με κατηγορούν» είπε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που δικάζει την υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από την πρόεδρο του δικαστηρίου για κάθε πτυχή του κατηγορητηρίου και κυρίως για την σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δεδομένου ότι το κατηγορητήριο της αποδίδει ότι σκότωσε την κόρη της με κεταμίνη λόγω της εμμονής που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη και το ενδεχόμενο διαζυγίου τους.

Για μια ακόμη φορά η κατηγορούμενη είπε ότι ο γάμος της με τον πατέρα των τριών κοριτσιών της ήταν ένα λάθος ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση της προέδρου γιατί αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί επτά μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας.

Τι ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι η Ίριδα θα αντικαταστήσει τη Μαλένα. Την ήθελα και εγώ πολύ αυτή την εγκυμοσύνη γιατί αγαπάω τα παιδιά» είπε η κατηγορούμενη μητέρα σημειώνοντας πως είναι σε θέση να ξεχωρίσει τη σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη από τα παιδιά της. «Ο γάμος μου μαζί του ήταν λάθος, το λέω εκ των υστέρων» είπε η κατηγορούμενη με την πρόεδρο να την ρωτάει: «Και τα παιδιά λάθος ήταν;». «Τα παιδιά ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε, του είμαι ευγνώμων για αυτό» απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πέμπτης ημέρας της απολογίας της η 35χρονη δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από την έδρα και κάποια μάλιστα στιγμή έδειξε να εκνευρίζεται. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που δήλωνε ότι δεν θυμόταν πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης αλλά και να υποστηρίζει ότι δεν διάβαζε ποτέ τα υπομνήματα που οι δικηγόροι της είχαν καταθέσει στις ανακριτικές αρχές.

Σήμερα μεταξύ άλλων στην κατηγορούμενη μητέρα η πρόεδρος του δικαστηρίου της έδειξε κάποιες από τις ζωγραφιές της κόρης της και της ζήτησε να τις περιγράψει στο ακροατήριο. Σε μια από τις ζωγραφιές αυτές  το παιδί αναφέρει ότι η μαμά του έβγαλε ένα ουρλιαχτό και έχει ζωγραφίσει πολλές μουντζούρες.