Βόλος: Πώς έστησε το ραντεβού θανάτου στον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί 9 χρόνια

Βόλος: Πώς έστησε το ραντεβού θανάτου στον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί 9 χρόνια

Πώς στήθηκε το ραντεβού θανάτου στον Βόλο

Δολοφονία με θύμα έναν 33χρονο με καταγωγή από την Αλβανία και θύτη τον 50χρονο σύζυγο της αδελφής του, επίσης αλβανικής καταγωγής, απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές του Βόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αργά χθες το βράδυ ο 50χρονος συναντήθηκε με τον κουνιάδο του σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ζαγοράς και Χανίων και υπό συνθήκες που διερευνώνται πυροβόλησε τον 33χρονο συγγενή του με κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του. Στη συνέχεια ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την πράξη του και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Πληροφορίες για το έγκλημα αναφέρουν ότι ο 50χρονος έμαθε χθες από τη 18χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμος ότι ο 33χρονος τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από την ηλικία των 9 ετών και τώρα την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μη διακινήσει βίντεο με τις πράξεις του.

Η κοπέλα φέρεται να μίλησε στον πατέρα της και εκείνος αποφάσισε να σκοτώσει τον 33χρονο, ο οποίος ήταν αδελφός της γυναίκας του.

Toυ έστησε ενέδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχαν γίνει αφού πήρε το όπλο του από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και ενώ πήγαινε προ την Αγριά Βόλου, προφασίστηκε ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και ζήτησε από την σύζυγό του να πάει σε συγκεκριμένο σημείο ο αδελφός της για να τον βοηθήσει.

Μόλις έφθασε ο 33χρονος στο σημείο και μετά από λογομαχία που είχε μαζί του τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο. Τότε άκουσε έναν πυροβολισμό και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, στις 21:00 περίπου το βράδυ, ο δράστης, κάλεσε στο 100 και ανέφερε ότι, προ ολίγου, πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, είχε θανατώσει έναν ομοεθνή του, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επαρχιακής Οδού Βόλου Ζαγοράς κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχε μια κοματιασμένη καραμπίνα (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν πρόχειρα σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος.

Παραδόθηκε και ομολόγησε ο δράστης

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, στις 21:40 ο δράστης μετέβη στο ΑΤ Βόλου και ανέφερε πως την 19:45 περίπου είχε θανατώσει τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του καθώς το πρωί είχε ενημερωθεί από την 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο του γάμο πως από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό  και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Πηγή:iefimerida.gr