Σοκαριστική υπόθεση στον Βόλο: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του που βίαζε την κόρη του (VIDEO)

Σοκαριστική υπόθεση στον Βόλο: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του που βίαζε την κόρη του (VIDEO)

Πατέρας στον Βόλο σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Μία συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στον Βόλο όπου 50χρονος πατέρας σκότωσε τον βιαστή της κόρης του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο 50χρονος σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της συζύγου του που φέρεται να βίαζε την κόρη του.

Η 18χρονη είχε αποκαλύψει ότι ο θείος της τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα την εκβίαζε με βιντεοληπτικό υλικό.

Ο δράστης φέρεται να άρπαξε μία καραμπίνα, να σκότωσε τον 34χρονο και στη συνέχεια να παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το gegonota.news, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο θείος της τη βίαζε από τα 9 της, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση για την σύλληψη του δράστη.

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».