Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για καταγγελία προγραμματιστή υπολογιστών για αρπαγή και ληστεία – Ένα άτομο συνελήφθη (VIDEO)

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για καταγγελία προγραμματιστή υπολογιστών για αρπαγή και ληστεία – Ένα άτομο συνελήφθη (VIDEO)

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν μια περίεργη καταγγελία από έναν 29χρονο προγραμματιστή υπολογιστών

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν μια περίεργη καταγγελία από έναν 29χρονο προγραμματιστή υπολογιστών το βράδυ της Δευτέρας, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος γύρω στις 10:10 το βράδυ της Δευτέρας ενημερώνεται το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι είναι σε εξέλιξη μία απόπειρα διάρρηξης σε μία εταιρεία στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Πηγαίνουν στο σημείο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποιούν έρευνες, εντοπίζουν ένα ύποπτο άτομο να κινείται πεζό και ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τρέχει να κρυφτεί. Λίγη ώρα αργότερα τον συλλαμβάνουν, ενώ ήταν κρυμμένος κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Στην υπόθεση εξετάζεται και η εμπλοκή ενός ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο κατά τη διάρκεια των ερευνών των αστυνομικών έφυγε από το συγκεκριμένο σημείο με ταχύτητα. Μάλιστα φαίνεται να χτυπάει μια μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να την ρίχνει κάτω. Ευτυχώς δεν ήταν πάνω αστυνομικοί για να τραυματιστούν. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την ίδια ώρα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης γίνεται μία κλήση από ένα άτομο, έναν 29χρονο, ο οποίος αναφέρει ότι στην περιοχή της Αναβύσσου και ενώ φεύγοντας από ένα φιλικό σπίτι τού είχαν στήσει ενέδρα κάποια άτομα, τα οποία τον έδεσαν με χειροπέδες και με μονωτική ταινία, τον λήστεψαν, του πήραν κινητά τηλέφωνα, χρήματα αλλά και τα κλειδιά της εταιρείας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τη μητέρα του, η οποία ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές για την εν εξελίξει διάρρηξη.

Ο 29χρονος έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Είναι μία περίεργη υπόθεση και η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα σενάρια για να δούμε αν θα υπάρχει σήμερα ένα τελικό πόρισμα για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε το βίντεο: