Βίντεο σοκ: 16χρονος με χειροπέδες τρέχει να ξεφύγει από τον πατριό του – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του!

Βίντεο σοκ: 16χρονος με χειροπέδες τρέχει να ξεφύγει από τον πατριό του – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του!

«Ο δολοφόνος είπε ότι τα σχεδίαζε όλα αυτά για τρεις μήνες»

Το βίντεο – σοκ δείχνει ένα αγόρι με χειροπέδες να τρέχει απεγνωσμένα στο δρόμο αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον πατριό του, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του.

Ο Vitaly Ormandzhi, 42 ετών, είχε πάρει όμηρο την εν διαστάσει σύζυγό του Anna Boltneva, 36 ετών, και τον γιο της Bogdan, 16 ετών, στο Sterlitamak της Ρωσίας , σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Βασάνισε και χτύπησε και τους δύο με ρόπαλο του μπέιζμπολ. Στη συνέχεια απείλησε με όπλο την 36χρονη για να του δώσει χρήματα, σύμφωνα με αναφορές.

Μητέρα και γιος αντέδρασαν και το αγόρι κατάφερε να δραπετεύσει παρά το γεγονός ότι του είχε βάλει χειροπέδες, λένε οι αστυνομικοί. Στο βίντεο φαίνεται να τρέχει προς το διαμέρισμα του φίλου του, όπου κάλεσαν την αστυνομία.

Η Ρωσίδα ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ακτιβίστρια κατά της ενδοοικογενειακής βίας Alyona Popova είπε ότι όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος η μητέρα του αγοριού ήταν «ήδη νεκρή».

«Ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε πολλές φορές και της έκοψε την κλείδα και τον λαιμό με ένα μαχαίρι», σημείωσε. Η πρόθεσή του να σκοτώσει ήταν ξεκάθαρη από «μια μαύρη νεκρική κορδέλα» που έφερε στον τόπο του εγκλήματος, πρόσθεσε.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή σημειώνει στην αναφορά για το συμβάν: «Όταν η πρώην σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καβγάς μεταξύ της ίδιας και του κατηγορούμενου, κατά τον οποίο ο γιος της γυναίκας κατάφερε να δραπετεύσει και επικοινώνησε με την αστυνομία μέσω φίλων. Εκείνη τη στιγμή, ο κατηγορούμενος μαχαίρωσε το θύμα πολλές φορές στο λαιμό και στο στήθος. Η γυναίκα πέθανε επί τόπου από τα τραύματά της».

«Ο δολοφόνος είπε ότι τα σχεδίαζε όλα αυτά για τρεις μήνες»

Μια φωτογραφία δείχνει τον Ormandzhi σε μια αναπαράσταση του εγκλήματος που δείχνει πώς φέρεται να σκότωσε την πρώην σύντροφό του. Το ταραγμένο αγόρι μίλησε αργότερα για τις φρικιαστικές στιγμές, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μόνος στο σπίτι όταν ο ύποπτος εισέβαλε.

Ο πατριός με την απειλή όπλου έδεσε τα χέρια και τα πόδια του 16χρονου, τον φίμωσε και του πήρε το κινητό τηλέφωνο. «Ο δολοφόνος είπε ότι τα σχεδίαζε όλα αυτά για τρεις μήνες», είπε η Πόποβα, η οποία ενημερώθηκε για την υπόθεση. «Τους παρακολουθούσε, αγόρασε ένα νέο αυτοκίνητο για να μην γίνει αντιληπτός και πήρε τα κλειδιά μιας εισόδου έκτακτης ανάγκης για να μην τον πιάσουν οι κάμερες ασφαλείας. Όταν η Άννα μπήκε στο διαμέρισμα, της επιτέθηκε, άρχισε να τη χτυπάει και να της ζητάει χρήματα. Χτυπούσε και αυτήν και τον Μπόγκνταν με τις γροθιές του και ένα ρόπαλο, το οποίο έφερε μαζί του με ένα πιστόλι».

Καθώς ο ύποπτος προσπαθούσε να δέσει την Άννα, ο γιος της κατάφερε να απελευθερωθεί και πήγε να καλέσει βοήθεια.

Η ερευνητική επιτροπή επιβεβαίωσε ότι ο Ορμάντζι είχε τεθεί υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για φόνο. Ο δράστης κατάφερε να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά συνελήφθη την επόμενη μέρα ενώ οδηγούσε στο Sterlitamak, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη ρωσική δημοκρατία του Μπασκορτοστάν.